Webwinkel ontwikkelen

Online winkelen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Voor consumenten is het een makkelijke en snelle manier om producten of diensten aan te schaffen. Doordat meer consumenten online winkelen wordt het steeds belangrijker om klanten vertrouwen te geven in de site die ze bezoeken.

Het is belangrijk om een goede webwinkel te ontwikkelen die aansluit bij jouw wensen en bij die van je klanten. Hierbij kijken wij ook op welke manier je webwinkel het best beveiligd kan worden en hoe alle regels rondom wetgeving hierin doorgevoerd moeten worden.

9.3
42 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Recente webwinkel projecten

Recente webwinkel projecten

Je webwinkel persoonlijk ontwikkeld

Door ons ontwikkelde webwinkels zijn goed doordacht, het moet tenslotte wel een goede investering zijn. Voordat we starten gaan we met je in gesprek en bespreken we alle wensen en mogelijkheden. Denk hierbij aan welk hosting pakket je nodig hebt en of we bij de webwinkel ontwikkeling nog andere functies, betaalmethodes en eventuele koppeling tussen de webwinkel en je kassasysteem moeten ontwikkelen.

Nadat alles doorgenomen is beginnen we met het ontwikkelen van je webwinkel op basis van het Woocommerce systeem, wat onderdeel uitmaakt van het WordPress CMS. Hiermee kun je ten alle tijden zelf je producten en bestellingen beheren. Tijdens het ontwikkelen van je webwinkel houden we uiteraard rekening met de laatste technieken, denken we aan de gebruiksvriendelijkheid en adviseren we je over eventuele wetgevingen waar je rekening mee moet houden.

Als de webwinkel ontwikkeld is blijven we uiteraard met je mee denken en kun je ons om hulp vragen waar dat nodig is.

Ook is het mogelijk om je webwinkel door ons te laten onderhouden. Zo ben je maximaal ontzorgt en kun jij je volledig richten op het ondernemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onder het genot van een kop koffie, thee of wat anders nemen we graag de mogelijkheden met je door.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.