Webwinkel ontwikkelen

Webwinkel ontwikkelen

Online winkelen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Voor consumenten is het een makkelijke en snelle manier om producten of diensten aan te schaffen. Doordat meer consumenten online winkelen wordt het steeds belangrijker om klanten vertrouwen te geven in de site die ze bezoeken.

Het is belangrijk om een goede webwinkel te ontwikkelen die aansluit bij jouw wensen en bij die van je klanten. Hierbij kijken wij ook op welke manier je webwinkel het best beveiligd kan worden en hoe alle regels rondom wetgeving hierin doorgevoerd moeten worden.

Er is voor iedereen een webwinkel

Er is voor iedereen een webwinkel

9.2
33 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Onze garanties

Door ons ontwikkelde webwinkels zijn goed doordacht, het moet tenslotte wel een goede investering zijn. Voordat we starten gaan we met je in gesprek en bespreken we alle wensen en mogelijkheden. Denk hierbij aan functies, betaalmethodes en bijvoorbeeld een eventuele koppeling tussen de webwinkel en je kassasysteem.

Nadat alles doorgenomen is beginnen we met het ontwikkelen van je webwinkel op basis van het Woocommerce systeem, wat onderdeel uitmaakt van het WordPress CMS. Hiermee kun je ten alle tijden zelf je producten en bestellingen beheren. Tijdens het ontwikkelen van je webwinkel houden we uiteraard rekening met de laatste technieken, denken we aan de gebruiksvriendelijkheid en adviseren we je over eventuele wetgevingen waar je rekening mee moet houden.

Als de webwinkel ontwikkeld is blijven we uiteraard met je mee denken en kun je ons om hulp vragen waar dat nodig is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onder het genot van een kop koffie, thee of wat anders nemen we graag de mogelijkheden met je door.

Recente webwinkel projecten

Mail contact

U kunt ons 24/7 een email sturen. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Stuur ons 24/7 een WhatApp bericht. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Trakteer & Doneer