Project - Marie Stella Maris

Wij bieden mineraalwater, natuurlijke lichaamsverzorging en luxueuze huisparfums aan. Marie-Stella-Maris creëert premium essentials om goed voor jezelf te zorgen, zowel van binnenuit als van buitenaf. Met de nodige ‘self care’ onderhoud je een gezonde relatie met jezelf. Zodat je er vervolgens ook voor anderen kunt zijn.

Klant

Marie Stella Maris

Diensten

Webwinkel ontwikkeling

Doel

Hogere conversie in de webwinkel

Hoge conversie webwinkel

Het doel van de nieuwe webwinkel was een hogere conversie te behalen in de webwinkel.

Om een hogere conversie te behalen hebben we enkele slimme technieken toegepast die naast een beter bestelgedrag van bezoekers ook zorgt voor een hogere gemiddelde order waarde.

Frontend ontwikkeling

Ook hebben we diverse design ontwikkelingen gedaan. Voornamelijk alleen de door ons ontwikkelde functies.

Bij de frontend ontwikkelingen hebben we uiteraard gekeken naar het responsive maken van de webwinkel.

* Frontend betekend letterlijk de voorkant van een website of webwinkel

Backend ontwikkeling

Voor Marie Stella Maris hebben we een aantal backend ontwikkelingen gedaan die het werken met de webwinkel makkelijker maken. Maar ook ontwikkelingen die zorgen voor een hogere conversie en gemiddelde order waarde.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.