Project - Wall Panel Discounter

De akoestische wandpanelen van Wall Panel Discounter zijn van uitstekende kwaliteit en zijn eenvoudig te monteren. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven om de natuur. Daarom werken we bij Wall Panel Discounter zo veel mogelijk met gerecyclede materialen. Zo is ons akoestische vilt gemaakt van 100% gerecyclede PET flessen en plastic, onze panelen van gerecycled hout en onze kartonnen verpakking van gerecycled papier!

Klant

Wall Panel Discounter

Diensten

Branding, logo, huisstijl, Sample box, webwinkel ontwikkeling

Doel

Snelle online groei van de webwinkel.

Webwinkel ontwikkeling

De webwinkel voor Wall Panel Discounter is een webwinkel die voor een breed publiek geschikt moest zijn. Vanuit de branding en huisstijl ontwikkeling hebben we dan ook voor een moderne look en feel gekozen.

En deze is ook doorgevoerd op de webwinkel.
Met slimme tools zoals het berekenen van de hoeveelheid panelen en het direct toevoegen van het bevestiging materiaal, kunnen bezoekers snel en makkelijk bestellen.

Aangepast op alle schermen

De website is aangepast voor alle schermformaten. Zo is de website van groot scherm tot mobiele telefoons goed zichtbaar.

Dit verhoogd het gebruiksgemak en daardoor kunnen potentiële klanten meer en sneller de informatie vinden waar ze naar opzoek zijn.

Samplebox

Een van de unieke aspecten van Wall Panel Discounter is dat bezoekers één of meerdere samples kunnen bestellen.

Deze samples worden in een mooie box, volledig in huisstijl, verzonden. Dit geeft klanten gelijk het luxe gevoel dat ze later ook zullen ervaren als ze een Wall Panel in huis of kantoor hebben.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.