Project - Sfeerhaard Concurrent

Een sfeerhaard hoeft niet duur te zijn. Bij Sfeerhaardconcurrent.nl krijg je heel veel kwaliteit voor je euro’s. Een elektrische sfeerhaard is een heel fijn product. Hij is energiezuinig, milieubewust, onderhoudsvrij en makkelijk te installeren.

Klant

Sfeerhaard Concurrent

Diensten

Logo / Huisstijl / Webwinkel ontwikkeling

Doel

Merk positionering + hogere conversie in de webwinkel

Hoge conversie webwinkel

Een van de doelstellingen bij Sfeerhaard Concurrent was een webwinkel te ontwikkelen die een hoge conversie heeft.

Om dit te behalen hebben we diverse data profielen geanalyseerd en op basis hiervan de webwinkel ontwikkeld.

Hieruit zijn ideeën ontstaan zoals het tonen van een 3D foto van het product, het tonen van product specificaties, laten zien van een video van het vlam effect (wat er trouwens erg realistisch uit ziet).

Responsive design

Uit de data analyse die we hebben gedaan is gebleken dat 52% van de doelgroep op een mobiel apparaat de website bezoekt. Daarom hebben we extra aandacht besteed aan de ontwikkeling hiervan.

Dit heeft er voor gezorgd dat de conversie op mobiel zeker net zo hoog is als op desktop (waar dat bij andere bedrijven vaak veel lager ligt)

Aftersales oplossing

Het is zeker belangrijk om aan de voorkant een mooie en goed webwinkel te ontwikkelen. Maar nazorg is een net zo belangrijk aspect.

Met een bedank flyer wijzen we de klanten van Sfeerhaard Concurrent erop dat ze bij het delen van hun ervaring kans maken op € 100 cashback.

De reviews zorgen weer voor een goed beeld voor nieuwe klanten en versterkt daarmee de positie van Sfeerhaard Concurrent.

P.s.: lees hier meer over bedank flyers.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.