Project - 6 sensi

Onze badlijnen en huidverzorgingsproducten worden geproduceerd in Italië, in de provincie Ligurië. Ze prikkelen al je zintuigen en brengen je naar Bella Italia!

Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt en er worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten in verwerkt. De geuren, plantaardige extracten, kruiden en cosmetische oliën worden pas in de laatste fase van verwerking toegevoegd.

Klant

6 Sensi

Diensten

Webwinkel ontwikkeling

Doel

Meer online verkopen

Webwinkel ontwikkeling

De wens van 6Sensi was om meer online verkopen te realiseren. Hiervoor hebben we een webwinkel ontwikkeld die klaar is om meer groei door te maken.

Naast een moderne look een feel hebben we ook de menustructuur verbeterd, de product opbouw aangepast en een meer overzichtelijk afreken proces gemaakt.

Dankzij deze aanpassingen is in de eerste periode van de nieuwe webwinkel een groei van 118% gerealiseerd.

Responsive design

De website is aangepast voor alle schermformaten. Zo is de website van groot scherm tot mobiele telefoons goed zichtbaar.

Dit verhoogd het gebruiksgemak en daardoor kunnen potentiële klanten meer en sneller de informatie vinden waar ze naar opzoek zijn.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.