Over ons

Rollema Media is een internet mediabureau met meer dan 12 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webwinkels, het bedenken en ontwerpen van logo’s, het opzetten van online marketing campagnes en het hoog positioneren van uw website of webwinkel in de zoekmachines.

Doordat al onze diensten op maat voor u worden samengesteld, ben u er van verzekerd dat het exact bij u en uw bedrijf aansluit.
Zo betaalt u nooit te veel en kunnen wij er voor zorgen dat onze diensten winstgevend zijn voor uw bedrijf.

Door veel persoonlijk contact weet u waar wij mee bezig zijn en kunnen wij, waar nodig, wijzigingen snel doorvoeren.

Visie

Wij zorgen voor een constante investering in betere software en hardware, daardoor blijven we de concurrentie voor en voorzien wij klanten van kwalitatief uitstekende diensten die daadwerkelijk iets verbeteren aan hun onderneming.

Doordat wij ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden, hier direct op reageren en deze snel delen met onze klanten is Rollema Media een krachtig en stabiel bedrijf met vele kansen voor zowel op korte als op lange termijn.

team_image

Redmer

Kapitein & Stuurman
team_image

Floor

Creatieve geest
team_image

Tess

Creatieve geest
team_image

Suzanne

Web ontwikkelaar
team_image

Mila

Gastvrouw & Levensgenieter

Missie

Wij zijn zeer gedreven als het gaat om het behalen van het beste resultaat voor onze klanten. Dit behalen we door het bieden van de beste service, kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en bereikbaarheid.

Door een goede bereikbaarheid, ook na kantooruren en in het weekend, kunnen wij de klanten van het beste advies voorzien als zij het even niet meer weten.

Whatsapp met een medewerker