Over Rollema media

Rollema Media is een internet mediabureau met meer dan 12 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webwinkels. Daarnaast bedenken en ontwerpen wij logo’s, zetten wij online marketing campagnes op en zorgen wij ervoor dat je website of webwinkel hoog gepositioneerd wordt in de zoekmachines. 

Doordat al onze diensten op maat voor jou worden samengesteld, ben je er van verzekerd dat het exact bij jouw en je bedrijf aansluit.
Zo betaal je nooit te veel en kunnen wij er voor zorgen dat onze diensten winstgevend zijn voor je bedrijf.

Door veel persoonlijk contact weet je waar wij mee bezig zijn en kunnen we wijzigingen snel doorvoeren.

9.2
39 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Ons werk laat ons stralen

De gezichten achter ons bedrijf

Redmer

Kapitein & Stuurman

Rachel

Marketing heldin

Floortje

Grafisch vormgeefster

Wij zoeken jou!

Wij zijn opzoek naar een
developer held(in)

Stuur ons gerust een bericht

Mila

Gastvrouw

Ons werk laat ons stralen

De gezichten achter ons bedrijf

Onze missie

Wij zijn zeer gedreven als het gaat om het behalen van het beste resultaat voor onze klanten. Dit behalen we door het bieden van de beste service, gekenmerkt door kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en bereikbaarheid.

Door een goede bereikbaarheid, ook na kantooruren en in het weekend, kunnen wij de klanten van het beste advies voorzien als zij het even niet meer weten.

Onze visie

Wij zorgen voor een constante investering in betere software en hardware, daardoor blijven we de concurrentie voor en voorzien wij klanten van diensten van uitstekende kwaliteit die daadwerkelijk iets verbeteren aan hun onderneming.

Doordat wij ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden, hier direct op reageren en deze snel delen met onze klanten is Rollema Media een krachtig en stabiel bedrijf met vele kansen voor zowel op korte als op lange termijn.

Partners

Naast onze eigen dienstverlening bieden we meer! We hebben een goed partner netwerk waarmee we een intensieve samenwerking hebben. Wij kennen al onze partners persoonlijk en hebben regelmatig contact. Ook zie je onze partners terug op bijvoorbeeld trainingen en borrels.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.