Korte break: op 10 en 11 juni is ons kantoor gesloten

Over ons

Over Rollema media

Rollema Media is een internet mediabureau met meer dan 12 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webwinkels. Daarnaast bedenken en ontwerpen wij logo’s, zetten wij online marketing campagnes op en zorgen wij ervoor dat je website of webwinkel hoog gepositioneerd wordt in de zoekmachines. 

Doordat al onze diensten op maat voor jou worden samengesteld, ben je er van verzekerd dat het exact bij jouw en je bedrijf aansluit.
Zo betaal je nooit te veel en kunnen wij er voor zorgen dat onze diensten winstgevend zijn voor je bedrijf.

Door veel persoonlijk contact weet je waar wij mee bezig zijn en kunnen we wijzigingen snel doorvoeren.

9.1
35 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Redmer

Kapitein & Stuurman

Daphne

Marketing heldin

Floortje

Grafisch vormgeefster

Ons werk laat ons stralen

De gezichten achter ons bedrijf

Mila

Gastvrouw

Onze missie

Wij zijn zeer gedreven als het gaat om het behalen van het beste resultaat voor onze klanten. Dit behalen we door het bieden van de beste service, gekenmerkt door kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en bereikbaarheid.

Door een goede bereikbaarheid, ook na kantooruren en in het weekend, kunnen wij de klanten van het beste advies voorzien als zij het even niet meer weten.

Onze visie

Wij zorgen voor een constante investering in betere software en hardware, daardoor blijven we de concurrentie voor en voorzien wij klanten van diensten van uitstekende kwaliteit die daadwerkelijk iets verbeteren aan hun onderneming.

Doordat wij ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden, hier direct op reageren en deze snel delen met onze klanten is Rollema Media een krachtig en stabiel bedrijf met vele kansen voor zowel op korte als op lange termijn.

Contactgegevens

Adresgegevens
Hessenweg West 5E-2
7731 RN Ommen

Telefoonnummer
0529 76 44 44

Mailadres algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Mailadres support: support@rollemamedia.nl

Bedrijfsgegevens

Kamer van Koophandel
50790889

BTW ID
NL002231282B57

IBAN
NL90 KNAB 0257 4957 46

Lees onze algemene voorwaarden
Bekijk ons privacybeleid

Mail contact

Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je ons het beste mailen. We streven erna je tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. We streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Ben je een echte apper? Dan hebben we voor jou ook WhatsApp. We streven erna je tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.