Vakantie melding op je website plaatsen

Picture of rollemamedia

rollemamedia

Inhoud van deze blog

Ben je eindelijk op je welverdiende vakantie, maar krijg je elke keer telefoontjes van mensen die vragen of je open bent? Dat is natuurlijk erg vervelend. Met een vakantie melding heb je hier geen last meer van, je geeft namelijk gelijk aan bij de bezoeker dat je er even niet bent en ook wanneer je wel weer bereikbaar bent. Maar welke soorten vakantie meldingen heb je eigenlijk?

Meldingsbalk

Eén van de soorten meldingen die je kunt gebruiken voor een vakantie melding is een meldingsbalk. Een meldingsbalk is zoals het woord al zegt een balk met een melding, deze komt bovenaan de website te staan. Deze melding blijft op de pagina staan waar de bezoeker heen gaat. In deze meldingsbalk kun je dus in dit geval ervoor kiezen om te melden wanneer je op vakantie gaat en wanneer je terugkomt. Zo weten de bezoekers wanneer je er wel en niet bent, erg handig zodat je ongestoord op vakantie kunt.

Pop-up melding

Ook kun je een pop-up melding gebruiken. Deze melding verschijnt op het scherm van de bezoeker zodra ze de site openen. Een pop-up melding kunnen de bezoekers lezen en daarna weer wegklikken, zij zien deze dus één keer.

Meer informatie

Ga jij binnenkort op vakantie of wil je iets anders mededelen met je bezoekers? En wil je daar graag een meldingsbalk of een pop-up melding voor gebruiken? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bekijk ook deze blog artikelen

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.