Betere klantenservice met goede (en betaalbare) chat oplossing

rollemamedia

rollemamedia

Inhoud van deze blog

Je wilt toch de beste service voor je klanten bieden? Lees in deze blog hoe een chat systeem de oplossing is.

Naast de old-skool oplossingen als telefoon en mail zijn er tegenwoordig enorm veel mogelijkheden om met je (potentiƫle) klant in contact te komen en te blijven. Denk bijvoorbeeld aan WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram DM, etc.

Klanten ervaren bij de meeste kanalen (behalve telefoon) dat ze niet snel genoeg een reactie krijgen. Al is dat vaak onterecht omdat je als bedrijf natuurlijk meer te doen hebt.
Gelukkig is dit metĀ een goede chat oplossing geen probleem en kun je overal waar je bent (ook op je mobiel) snel reageren op vragen van je (potentiĆ«le) klant.

Waarom een chat systeem?

Met een chat systeem heb je de mogelijkheid om goed bereikbaar te zijn en kun je direct de vraag van je klanten beantwoorden. En een snel antwoord is iets wat je klanten enorm kunnen waarderen!

Met een chat systeem is het mogelijk om met Ć©Ć©n of meerdere mensen tegelijk te werken. Zo kun je met al je collega’s samen je klanten bedienen.

De beste reden voor ons om gebruik te maken van een chat systeem is omdat het klanten gelukkiger maakt!

Goed (betaalbaar) chat systeem

Nu vraag je je waarschijnlijk al vanaf de eerste regel van deze blog af wat een goed en vooral ook betaalbaar chat systeem is!

Wij kunnen je Smartsupp van harte aanbevelen! Smartsupp biedt een laagdrempelig chat systeem waar je 14 dagen gratis gebruik van kunt maken. Na deze 14 dagen kun je gratis(!!) verder of kun je een uitgebreider pakket afnemen, al vanaf ā‚¬ 15,00 per maand.

Uiteraard werkt Smartsupp met iedere website of webwinkel. Wij helpen je kosteloos met de integratie.

Eigenlijk moet je het gewoon zelf ervaren! Maak nu gelijk een proefaccount account aan.

Ik wil meer!!

Smartsupp is niet een standaard chat mogelijkheid. Er zijn veel opties die je helpen om de ondersteuning van je klant te verbeteren (je moet in de meeste gevallen wel een betaald pakket hebben). Een aantal van de functies zijn;

  • IOS en Android app
  • Windows app
  • Integratie met iedere website en webwinkel
  • Push berichten als een bezoeker op je site komt
  • Een chatbot die je klanten helpt zonder dat je zelf iets hoeft te doen
  • Werken in teamverband
  • Automatisch bereikbaar tijdens openingstijden
  • Facebook Messenger integratie
  • Bekijk hier alle mogelijkheden en functies van Smartsupp

Bekijk ook deze blog artikelen

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.