Trakteer Mila

€ 38,00
In totaal gedoneerd

Hoe werkt het?

Op deze pagina vind je alle traktaties die Mila van onze klanten en relaties heeft ontvangen. Een traktatie voor Mila kost minimaal € 5,00 en dit bedrag gaat voor 100% naar het Prinses Maxima Centrum. Wanneer Mila je donatie binnen heeft schrijft ze een persoonlijk kaartje en maakt ze een selfie (en uiteraard eet ze haar traktatie op).

Deze delen wij voor haar op onze socials met je bedrijfsnaam. En natuurlijk hopen we dat deze extra aandacht zorgt voor meer klanten voor je bedrijf.

Belangrijk om te weten

  • Wij betalen de transactiekosten van ± € 1,00 per transactie.
  • Het bedrag wat je als traktatie betaald gaat voor 100% naar het goede doel
  • De donaties komen bij ons onder een eigen vermelding binnen. Een keer per maand storten we het bedrag naar het goed doel en delen we het bewijs (alle donaties en bankafschrift op deze pagina)
  • We werken op dit moment aan een rechtstreekse koppeling met het goede doel

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.