Partners

Wij hebben diverse partners die ons ondersteunen in de verlenging van onze diensten. Ontdek onze partners en laat je bedrijf groeien.

Teamleader

Teamleader is een CRM systeem dat je bedrijf verder helpt groeien. Het goed bijhouden van een klantenbestand is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Teamleader zorgt hiervoor en kan nog veel meer…!

Piggy

Wij zijn partner van Piggy zodat wij een gebruiksvriendelijk loyaliteitsprogramma aan kunnen bieden aan jou als klanten.

Piggy biedt verschillende systemen aan, namelijk: spaar-, e-mail marketing-, management- en cadeaukaarten -systemen. Piggy is voor iedereen, bij elke situatie hebben ze een passende oplossing.

Mollie

Wij zijn partner van Mollie zodat wij een gebruiksvriendelijk betaalsysteem aan kunnen bieden aan jou als klanten.

Mollie is een systeem voor alle betaalmethoden, zowel in binnen- en buitenland. Ook bieden zij andere plug-ins aan, zoals een gepersonaliseerde checkout.

Kiyoh en Klanten vertellen

Wij zijn partner van Kiyoh en Klanten vertellen zodat wij een gebruiksvriendelijk review systeem aan kunnen bieden aan jou als klanten.

Kiyoh en klanten vertellen zijn beide review systemen. Je kunt bestaande klanten vragen een review op te sturen. Deze reviews kunnen nieuwe klanten zien en dit geeft een vertrouwd gevoel en het zet ze eventueel aan tot een aankoop.

Woosa

Wij zijn partner van Woosa zodat jij verder kan groeien met je webwinkel.

Woosa werkt aan de beste WooCommerce plug-ins voor zowel webshop als leverancier. Ze bieden 15+ WooCommerce plug-ins aan die jou tijd besparen zodat jij je kunt focussen op je bedrijf.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.