Project - Noordegraaf Tuin & Park

Noordegraaf tuin en park machines staat voor kwaliteit, flexibiliteit en het denken in oplossingen. Wij vinden het belangrijk om naast een goede service ook korte lijntjes te onderhouden. Zowel met u als klant, als met onze leveranciers. Op deze manier kunnen wij niet alleen de beste maar ook de snelste service bieden en weet u waar u aan toe bent.

Klant

Noordegraaf Tuin & Park

Diensten

Logo / Huisstijl / Website ontwikkeling

Doel

Merk positionering + online zichtbaarheid vergroten

Huisstijl ontwikkeling

Het startpunt bij Noordegraaf Tuin & Park was het neerzetten van een complete huisstijl zodat ze een uniform gebruik hebben van hun logo en kleuren.

We hebben een strakke en eigentijds logo bedacht met een complete huisstijl gids.

Naast het ontwerpen van een logo hebben we ook visitekaartjes en stickers (voor op hun machines) ontworpen.

P.s.: Lees hier meer over huisstijl gidsen.

Mobiele website

De doelgroep van Noordegraaf Tuin & Park gebruikt de mobiele telefoon veel. Bijna 60% van de bezoekers gebruikt de mobiele site.

De website heeft als doel om te informeren en zichtbaarheid vergroten. Daarom is gebruiksgemak een belangrijk onderdeel bij het ontwikkelen geweest.

Website ontwikkeling

Met als doelstelling dat Noordegraaf Tuin & Park meer online zichtbaarheid wil en klanten goed wil informeren over hun producten en diensten. Kon een website natuurlijk niet ontbreken.

We hebben voor Noordegraaf Tuin & Park een website ontwikkeld die aansluit bij de doelgroep. Uit analyse van de doelgroep hebben we geconstateerd dat vooral gebruiksgemak hoog in het vaandel staat. Dat hebben we dan ook kernwaarde bij het ontwikkelen gebruikt.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.