LinkTree voor je Social Media

Daphne Eshuis

Daphne Eshuis

Inhoud van deze blog

Maar 1 link kunnen plaatsen op je Instagram in verplaats van meerdere, dit is een probleem dat veel voorkomt en ook erg vervelend is. Je wilt natuurlijk meerdere links kunnen toevoegen zodat de volger/klant sneller op de pagina komt waar hij/zij moet zijn. Klanten willen vaak zo snel mogelijk en met zo min mogelijk moeite op de pagina komen die zij zoeken, en doordat je maar 1 link hebt geplaatst kan dit niet. Klanten klikken dan meestal weg en dat is niet de bedoeling. Daarvoor is een oplossing bedacht, namelijk LinkTree.

Wat is een LinkTree?

LinkTree is een handige tool die meerdere linkjes naar jouw website of webpagina maakt op Instagram. Je kunt zelf bijhouden hoe vaak er op de link is geklikt en daarnaast hebben jouw volgers en bezoekers een duidelijk overzicht van de linkjes waarop zij kunnen klikken en naar welke pagina deze linkjes gaan. Dit maakt het de klant makkelijker en sneller om op de pagina te komen die zij aan het zoeken zijn. Met behulp van LinkTree kun je dus alsnog meerdere linkjes op jouw Instagram bio plaatsen en heb je ook niet meer het probleem dat er maar 1 link staat. Ook hoef je dan niet meer elke keer je bio aan te passen met bijvoorbeeld een nieuwe link, dit scheelt weer tijd.

Hoe maak ik een LinkTree?

Met het maken van de LinkTree kunnen en willen wij je graag helpen! Wij zorgen ervoor dat er een mooi overzicht wordt gemaakt van de linkjes die jij wilt gebruiken. Dit bespaart jou veel tijd en wij vinden het erg leuk om te doen. Ook kunnen we dan samen kijken welke linkjes je het beste kunt gebruiken. Wil je een LinkTree door ons laten maken, neem dan contact met ons op.

Je kunt er natuurlijk ook zelf een maken, kijk daarvoor op de site: https://linktr.ee/ en volg de stappen. 

Bekijk ook deze blog artikelen

Mail contact

Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je ons het beste mailen. We streven erna je tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. We streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Ben je een echte apper? Dan hebben we voor jou ook WhatsApp. We streven erna je tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.