Bol.com koppelen met Woocommerce webwinkel

Picture of Redmer

Redmer

Inhoud van deze blog

Bol.com is inmiddels al lang geen webwinkel meer voor de eigen producten van de gigant. Steeds vaker zijn het de partners van bol.com die de verkoop maken en de producten leveren. bol.com functioneert voor de partners als marketing kanaal om op die manier meer omzet te behalen. In ruil voor het grote platform vraagt Bol een provisie over iedere bestelling die gedaan wordt. Als eigenaar van een webwinkel is het dus raadzaam om de voorwaarden vooraf goed door te nemen.

Ons advies is dan ook om te kijken naar producten die nog niet of nog niet veel op bol.com te vinden zijn en die aan te bieden. Moet je die producten natuurlijk wel zelf verkopen…

Waarom je webwinkel koppelen?

Hoe makkelijk is het dat je al je producten vanuit één plek kunt beheren? Het antwoord: heeeel makkelijk natuurlijk! En dat is dan ook precies de reden waarom je je webwinkel zou moeten koppelen aan het bol.com platform.

Hoe koppel ik mijn webwinkel aan bol.com?

Om te beginnen moet je een webwinkel hebben op basis van het Woocommerce systeem. En je moet producten in je webwinkel hebben staan. Het laatste wat je nodig hebt is de module van Woosa om de koppeling te maken. Woosa is een door Bol erkende partij die een koppeling heeft ontwikkeld zodat je je producten op bol.com kunt plaatsen.

koop hier de koppeling

De koppeling kost € 27,00 per maand of € 270,00 als je per jaar betaald.

Waar moet ik nog meer op letten?

Er zijn enkele voorwaarden waar je in je webwinkel rekening mee moet houden zodat je de producten bij bol.com kunt plaatsen:

  • Je moet voor het producten een geldig EAN nummer hebben (deze vul je in je webwinkel in op de plek van het “SKU”)
  • Je moet de instellingen van de module goed zetten zodat de koppeling werkt

Hulp nodig bij het installeren?

Heb je hulp nodig bij het installeren van de koppeling voor je webwinkel? Of wil je een webwinkel laten bouwen met de koppeling? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook deze blog artikelen

Social media adverteren

Social media adverteren

Heb je adverteren op sociale media al eens geprobeerd? Of ben je benieuwd hoe je advertenties op sociale media kunt inzetten voor jouw bedrijf? Social media advertising biedt je bedrijf

Lees verder »
SEO uitgelegd

SEO uitgelegd

In de digitale wereld van vandaag is een sterke online aanwezigheid essentieel voor het succes van je bedrijf. Of je nu een klein lokaal bedrijf hebt of een grote multinational

Lees verder »

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.