Project - Voordelig Design Sanitair

Een luxe badkamer hoeft niet duur te zijn. Bij Voordelig Design Sanitair vind je designsanitair voor de scherpste prijzen. Van badkamermeubels, baden en toiletten tot kranen, spiegels, douchewanden en accessoires. Wij vinden namelijk dat iedereen een luxe designbadkamer verdient. Zonder onnodig veel te betalen!

vds-logo-001

Klant

Voordelig Design Sanitair

Diensten

Logo / Huisstijl / Webwinkel ontwikkeling

Doel

Een nieuw logo, huisstijl en webwinkel ontwikkelen voor betere conversie.

Data gedreven webwinkel

Om het beste resultaat te behalen hebben we een data gedreven webwinkel ontwikkeld. Op basis van de data uit de webwinkel bepalen we met regelmaat hoe de webwinkel eruit moet komen te zien.

Op basis van data gedreven ontwikkeling behalen we de beste resultaten voor Voordelig Design Sanitair.

Mobiel vriendelijk design

We webwinkel is volledig responsive. Wat betekent dat de webwinkel zich aanpast op ieder scherm. Aan het mobiele design is extra aandacht besteed omdat tegenwoordig veel bezoekers aankopen via hun mobiel doen.

Complete huisstijl

Ook hebben we de complete huisstijl bedacht en ontwikkeld. De huisstijl heeft een moderne en strakke uitstraling die past bij het assortiment van Voordelig Design Sanitair.

Bij de huisstijl hebben we ook flyers ontworpen die je terug vind in iedere bestelling.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.