Project - TFD Floortile

Zowel nationaal als internationaal is TFD een begrip. TFD is gevestigd in Dalfsen (Nederland) en vandaar uit beleveren wij door Nederland en heel Europa. Alleen het beste is goed genoeg. De TFD producten zijn bewezen geschikt voor toepassing in de meest veeleisende omstandigheden voor zowel de particuliere als de project markt. Innovatie is een belangrijk begrip en daarom zijn wij ook trots om als eerste ter wereld de MFD Magneet vloersysteem te introduceren.

Klant

TFD Floortile

Diensten

Website ontwikkeling

Doel

Bedenken en ontwikkelen van een website voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Bezoekers inspireren

Een van de belangrijkste punten van de nieuwe site is het inspireren van de bezoekers. TFD Floortile heeft een grote collectie en daarom hebben we een speelse weergave gemaakt waarbij de diverse collecties worden getoond. Daarnaast is het mogelijk om de collecties te filteren op design, kleur of product soort.

Mobiel, wel zo vriendelijk

Uit data analyse blijkt dat een groot deel van de bezoekers de website van TFD Floortile via de mobiel bezoekt. Daarom hebben we ook aan het mobiele design de nodige aandacht besteed. Zo kunnen bezoekers zich goed laten informeren terwijl ze onderweg zijn.

tfd-vloer-001

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.