Project - SDS Ommen

SDS Ommen is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de in- en verkoop van stalen dak- en gevelsystemen. Ons bedrijf heeft sinds de oprichting in 1989 een aanzienlijke ontwikkeling meegemaakt. Daarnaast gaat SDS Ommen zeer innovatief te werk. Wij hebben hiervoor duidelijke signalen afgegeven door als een van de eersten in Nederland de stalen dakpanplaat grootschalig op de markt te brengen. Flexibiliteit uit zich in het meebewegen met de wensen van de klant.

Klant

SDS Ommen

Diensten

Website / Offerte aanvraag systeem

Doel

Ontwikkelen van een nieuwe website met offerte aanvraag systeem voor meer leeds

Offerte aanvraag systeem

SDS Ommen had als wens voor de nieuwe site om meer leeds binnen te halen. Dit hebben we gerealiseerd door een offerte aanvraag systeem te ontwikkelen waarbij potentiële klanten een offerte aan kunnen vragen. Bij SDS Ommen gaan ze dan aan de slag met de wensen van de klant.

Door dit systeem kunnen ze de potentiële klant sneller helpen. En dat is een win-win voor beide partijen.

SDS altijd in je broekzak

Ook de website en het offerte aanvraag systeem hebben we voor SDS Ommen aanpasbaar voor de tablet en mobiel gemaakt. Hierdoor kunnen bezoekers ook eenvoudig vanaf de bank of vanaf de bouwplaats een offerte aanvraag doen.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.