Project - Schuttert

Bij Handelshuis Schuttert vormt een jarenlange ervaring de basis voor een eigentijdse dienstverlening. Het bedrijf verhandelt biggen, varkens en zeugen volgens een moderne, geautomatiseerde bedrijfsvoering waarin snelheid, accuratesse en betrouwbaarheid centraal staan. Veel vermeerderaars, vleesvarkenshouders en gesloten bedrijven, maken al jaren gebruik van ons dienstenpakket. Een gevarieerd pakket met een belangrijke constante: de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Klant

Handelshuis Schuttert

Diensten

Website ontwikkeling / Prijzen module

Doel

Nieuwe website ontwikkelen en module maken voor prijzen

Prijzen module

Een van de belangrijkste punten van de nieuwe site was het ontwikkelen van een prijzen module waar de medewerkers van Handelshuis Schuttert snel en eenvoudig de wekelijkse prijzen van varkens en biggen in kunnen vullen.

Naast dat het invullen makkelijk is geworden, is het bekijken van de prijzen per jaar ook eenvoudig. En ook is het mogelijk de prijzen van een geheel jaar af te drukken (voor de gene die nog op papier werkt).

Mobiel vriendelijk design

Ook aan het mobiele design is gedacht. De website is volledig responsive. Ook de prijzen tabel is responsive en is (ondanks de hoeveelheid dat) nog goed zichtbaar.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.