Project - Polstra Advies

Wil je het rendement van jouw onderneming verbeteren? Wil je de winst of de omzet vergroten, of wil je het werk uitdagender maken voor je medewerkers? Wil je het bedrijfsproces efficiënter maken of de tevredenheid van klanten verbeteren? Polstra Advies kan jou daarbij helpen. Door met je te sparren, je te laten reflecteren op jouw doelstellingen en ervoor te zorgen dat je gefocust blijft om deze te realiseren. Polstra Advies houdt jou de spiegel voor en haalt jou uit je comfortzone. Polstra Advies wil jou en jouw onderneming sterker maken.

Klant

Polstra Advies

Diensten

Logo / Huisstijl / Website

Doel

Bedenken en ontwikkelen van een complete huisstijl die aansluit bij de huidige tijd.

Logo & huisstijl

Voor Polstra Advies hebben we de complete huisstijl, het logo en de visitekaartjes mogen bedenken en ontwikkelen.

De vraag van Polstra Advies was de huisstijl aan te laten sluiten bij de huidige tijd.

Het icoon van het logo is een uitdrukking van wat Polstra Advies is; namelijk de verbinding tussen personen die opzoek zijn naar financieel advies. 

Aangepast voor mobiel

Voor Polstra Advies is het ook van belang dat mensen informatie in kunnen winnen via de website. Daarom hebben we de website responsive gemaakt zodat deze voor mobiel (en andere mobiele apparaten) goed leesbaar is.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.