Project - Polstra Advies

Wil je het rendement van jouw onderneming verbeteren? Wil je de winst of de omzet vergroten, of wil je het werk uitdagender maken voor je medewerkers? Wil je het bedrijfsproces efficiënter maken of de tevredenheid van klanten verbeteren? Polstra Advies kan jou daarbij helpen. Door met je te sparren, je te laten reflecteren op jouw doelstellingen en ervoor te zorgen dat je gefocust blijft om deze te realiseren. Polstra Advies houdt jou de spiegel voor en haalt jou uit je comfortzone. Polstra Advies wil jou en jouw onderneming sterker maken.

Klant

Polstra Advies

Diensten

Logo / Huisstijl / Website

Doel

Bedenken en ontwikkelen van een complete huisstijl die aansluit bij de huidige tijd.

Logo & huisstijl

Voor Polstra Advies hebben we de complete huisstijl, het logo en de visitekaartjes mogen bedenken en ontwikkelen.

De vraag van Polstra Advies was dat de huisstijl aan moet sluiten bij de huidige tijd.

Het icoon van het logo is in een uitdrukking wat Polstra Advies is: namelijk de verbinding tussen personen die opzoek zijn naar financieel advies. 

Aangepast voor mobiel

Voor Polstra Advies is het ook van belang dat mensen informatie in kunnen winnen via de website. Daarom hebben we de website responsive gemaakt zodat deze voor mobiel (en andere mobiele apparaten) goed leesbaar is.

Mail contact

U kunt ons 24/7 een email sturen. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Stuur ons 24/7 een WhatApp bericht. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Trakteer & Doneer