Project - MadeLIEF Kindercoaching

Wij verlenen op een laagdrempelige manier, hulp aan kinderen van 6 tot 16 jaar en hun ouders en/of verzorgers met een hulpvraag. Een kindercoach leert een kind zichzelf te zijn, hun eigen krachten en kwaliteit te (her)ontdekken en hiermee het zelfvertrouwen op een gezond niveau te brengen. Zo leren kinderen om hun eigen gedachten en handelingen positief te beïnvloeden en steviger in hun schoenen te staan.

Klant

Madelief Kindercoaching

Diensten

Logo / Huisstijl / Website ontwikkeling

Doel

Brand design + online zichtbaarheid vergroten

Brand design

Voor Madelief Kindercoaching hebben we de complete huisstijl uitgedacht. De huisstijl hebben we verwerkt in een duidelijke huisstijl gids zodat ze hun merk consistent kunnen tonen aan hun klanten.

Ontworpen elementen: Logo, huisstijl, visitekaartje en advertentie.

Website ontwikkeling

Voor meer zichtbaarheid en het duidelijk aanbieden van hun diensten hebben we een website ontwikkeld die aansluit op de huisstijl.

De doelgroep van Madelief is ouders met jonge kinderen en daar past een integratie met Instagram goed in. Ook hebben we de website speels opgebouwd, wat goed aansluit met de werkwijze van Madelief Kindercoaching.

Mobiele website

De doelgroep van Madelief gaf aanleiding tot een goed mobiel design. Hier hebben we dan ook goed naar gekeken en er voor gezorgd dat de informatie op de mobiel ook goed vindbaar is.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.