Project - Koster Mediation

Zit er teveel ruis op de lijn om er samen uit te komen?
Kunt u niet om het conflict heen en maakt de gedachte eraan u onrustig?

Koster Mediation wil graag helpen bij het vinden van een oplossing. Daarvoor is nodig om met de conflictpartijen om de tafel te gaan. Onder leiding van Koster Mediation het gesprek aangaan, over de bron van het conflict en de kern van de zaak. Om vanuit de verschillende invalshoeken op zoek te gaan naar een gezamenlijk gedragen oplossing.

Klant

Koster Mediation

Diensten

Website ontwikkelen

Doel

Het ontwikkelen van een informatieve website voor nieuwe klanten.

Duidelijke informatie

De informatie op de website van Koster Mediation moest duidelijk worden weergegeven. Daarom is de website ook aangepast voor tablet en mobiele apparaten.

Door de ruimtelijke opzet is het ook voor mobiele bezoekers makkelijk om de informatie snel te vinden en contact op te nemen.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.