Project - Kies Berna

Voor het maken van studie- en loopbaankeuzes. Je eigen keuzes durven maken in een wereld van overvloed is niet makkelijk. Met lef en initiatief ga je steeds meer in je eigen mogelijkheden geloven. Gun jezelf een duwtje in de rug en maak een vrijblijvende afspraak.

Klant

KiesBerna

Diensten

Logo & Huisstijl / Websdesign

Doel

Een concept bedenken en ontwikkelen voor de brede doelgroep die opzoek is naar advies bij studie- en loopbaankeuzes.

Logo & huisstijl

Voor Kies Berna hebben we een logo en huisstijl mogen ontwikkelen. De wens van Berna was dat een grote doelgroep (van jong tot oud) zich moet kunnen vinden in het logo en de uitingen.

Hierbij hebben we gekeken naar een vriendelijke kleurstelling, in dit geval is dat oranje geworden.
Het logo is straks en modern. Hierbij ligt de nadruk op Berna. Zij is namelijk het aanspreekpunt en helpt mensen veder.

Mobiel gebruik

Zo als velen gebruikt ook de doelgroep van Kies Berna de mobiele telefoon voor het bezoeken van de website. Hiervoor hebben we website responsive gemaakt. Door duidelijke en grotere knoppen is dit ook voor de oudere generatie geschikt gemaakt.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.