Project - JHX Verhuur

Wij zijn een snelgroeiend professioneel verhuurbedrijf met een breed assortiment gereedschappen, machines en faciliteiten voor evenementen. Voor zowel bedrijven als particulieren. Ons werkgebied is voornamelijk Noordoost Nederland, werkend vanuit Ommen. Door onze kennis en ervaring kunnen we zowel de kleine zelfstandige ondernemer, grote aannemers en de particulier optimaal van dienst zijn.  Veel tijd en aandacht wordt besteed in de adviesfase, hierdoor kunnen wij de klanten voorzien van de juiste oplossing. Probleemoplossend denken en klantgerichtheid staan centraal bij JHX verhuur. 

Klant

JHX Verhuur

Diensten

Website en webwinkel ontwikkeling

Doel

Klanten makkelijk en snel producten laten huren + proces optimalisatie voor JHX Verhuur

Online huren

Voor de klanten van JHX Verhuur hebben we het mogelijk gemaakt dat ze hun producten online kunnen huren.

Dit heeft als voordeel dat klanten van JHX Verhuur vooraf precies weten wat ze willen huren en wat de kosten hiervan zijn. Ze kunnen de huur gelijk online betalen via iDeal of ter plekke bij het afhalen.

Het voordeel voor JHX Verhuur is hierdoor dat het verhuur proces beter geoptimaliseerd is en dat maakt het werken makkelijker!

Mobiel vriendelijk design

Het is mogelijk om de verhuur vanaf je telefoon te regelen. De website is volledig responsive en daardoor kunnen klanten nog makkelijk hun verhuur regelen.

Handig als je net die ene machine mist terwijl je op de bouw of in de tuin staat.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.