Project - House of Barre

De unieke workoutformule van House of Barre is gebaseerd op een energieke mix van ballet- en Pilates oefeningen in combinatie met cardio en weerstandstraining. We gebruiken daarbij lichte armgewichten, een Pilates bal en weerstandsbanden.

Onze lessen duren een uur en bieden een full body workout. Bij iedere oefening worden verschillende spiergroepen betrokken. Tijdens een les doen we zowel oefeningen op de mat en als aan de barre (de houten leuning aan de spiegel die je wellicht van ballet kent). Daarbij maken we gebruik van cardio waardoor de hartslag omhoog gaat en de oefeningen nog effectiever worden. De les heeft een hoog tempo en daagt zowel je uithoudingsvermogen als je spierkracht uit. Zweten gegarandeerd!

Klant

House of Barre Haarlem

Diensten

Website / A5 flyer

Doel

Een website waar bezoekers kennis kunnen maken met de Barre lessen. Daarbij een informatieve flyer maken die lokaal kan worden verspreid.

Lokaal onder de aandacht

Om lokaal meer bekendheid te krijgen hebben we een A5 flyer ontworpen. Ook hebben we het drukwerk voor House of Barre uit handen genomen.

De flyer heeft als doel de nieuwe Barre Studio in Haarlem te introduceren. Men kon gelijk een proefles aanvragen om de positieve effecten en het plezier van Barre lessen zelf te ervaren.

Tweetalig

House of Barre richt zich niet alleen op de Nederlands sprekende, maar ook de engels sprekende mensen. Zo bereiken ze een bredere doelgroep. Want iedereen is welkom bij House of Barre.

We hebben de website dus zowel in het Engels als in het Nederlands ontwikkeld.

Mail contact

U kunt ons 24/7 een email sturen. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Stuur ons 24/7 een WhatApp bericht. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Trakteer & Doneer