Project - Het Oude Station

Grand Café Het Oude Station in Dalfsen is een geschikte plek voor een lunch, diner, vergadering, partij, gezellige avond, kop koffie, borrel etc. gelegen aan het spoor Zwolle – Emmen.

De buitenzuide van Het Oude Station is nog steeds in de originele staat en heeft de karakteristieke stations uitstraling.
Het stationsgebrouw van Dalfsen werd in 1902 ontworpen door de architect Eduard Cuypers.

Het Oude Station Dalfsen ligt in een bosrijke omgeving op fiets en wandelaarsafstand van de Zwevende kei, kasteel Rechteren, Huize de Berg, rivier de Vecht, de Westermolen, molen Fakkert en landgoed Den Aalshorst.

Klant

Het Oude Station Dalfsen

Diensten

Website ontwikkeling

Doel

Het maken van een website die makkelijk toegankelijk is.

Proef de sfeer

Bij Het Oude Station in Dalfsen hadden ze behoefte aan een website waarbij hun klanten makkelijk het menu kunnen bekijken en de contactinformatie kunnen bekijken. De website is daarom geschikt voor alle schermen.

Ook hebben we de menukaart op de website geïntegreerd zodat bezoekers zich kunnen verheerlijken voordat ze komen genieten bij Het Oude Station in Dalfsen.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.