Project - Het Oude Station

Grand Café Het Oude Station in Dalfsen is een geschikte plek voor een lunch, diner, vergadering, partij, gezellige avond, kop koffie, borrel etc. gelegen aan het spoor Zwolle – Emmen.

De buitenzuide van Het Oude Station is nog steeds in de originele staat en heeft de karakteristieke stations uitstraling.
Het stationsgebrouw van Dalfsen werd in 1902 ontworpen door de architect Eduard Cuypers.

Het Oude Station Dalfsen ligt in een bosrijke omgeving op fiets en wandelaarsafstand van de Zwevende kei, kasteel Rechteren, Huize de Berg, rivier de Vecht, de Westermolen, molen Fakkert en landgoed Den Aalshorst.

Klant

Het Oude Station Dalfsen

Diensten

Website ontwikkeling

Doel

Het maken van een website die makkelijk toegankelijk is.

Proef de sfeer

Bij Het Oude Station in Dalfsen hadden ze behoefte aan een website waarbij hun klanten makkelijk het menu kunnen bekijken en de contactinformatie kunnen bekijken. De website is daarom geschikt voor alle schermen.

Ook hebben we de menukaart op de website geïntegreerd zodat bezoekers zich kunnen verheerlijken voordat ze komen genieten bij Het Oude Station in Dalfsen.

Mail contact

U kunt ons 24/7 een email sturen. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Stuur ons 24/7 een WhatApp bericht. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Trakteer & Doneer