Project - Heideveld Mediation

Conflicten komen in elke organisatie voor. Heibel tussen manager en medewerker. Het broeit tussen twee collega’s. Of er is sprake van complexe samenwerkingsproblematiek in een team van professionals.  

Ik sta graag voor u klaar om samen duidelijkheid te creëren, zodat er weer rust en plezier ontstaat op de werkvloer.

Klant

Heideveld Mediation

Diensten

Logo/ Huisstijl / Website

Doel

Bedenken en ontwikkelen van een logo, huisstijl en responsive website

Logo & huisstijl

Voor Heideveld Mediation hebben we het logo, de huisstijl en visitekaartje bedacht en ontworpen. Verbinding en duidelijkheid zijn de sleutelwoorden bij het bedenken en ontwerpen geweest.

Heideveld Mediation kan gebruik maken van de huisstijl gids (die wij bij iedere huisstijl meeleveren) waardoor altijd het juiste logo en kleurstellingen gebruikt worden.

Mobiel vriendelijk

Op de website kunnen bezoekers informatie vinden over de diensten die Heideveld Mediation bied. Daarbij is het natuurlijk noodzakelijk dat dit ook op mobiel goed werkt. Daarom is de website mobiel vriendelijk.

Mail contact

U kunt ons 24/7 een email sturen. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Stuur ons 24/7 een WhatApp bericht. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Trakteer & Doneer