Project - Heideveld Mediation

Conflicten komen in elke organisatie voor. Heibel tussen manager en medewerker. Het broeit tussen twee collega’s. Of er is sprake van complexe samenwerkingsproblematiek in een team van professionals.  

Ik sta graag voor u klaar om samen duidelijkheid te creëren, zodat er weer rust en plezier ontstaat op de werkvloer.

Klant

Heideveld Mediation

Diensten

Logo/ Huisstijl / Website

Doel

Bedenken en ontwikkelen van een logo, huisstijl en responsive website

Logo & huisstijl

Voor Heideveld Mediation hebben we het logo, de huisstijl en visitekaartje bedacht en ontworpen. Verbinding en duidelijkheid zijn de sleutelwoorden bij het bedenken en ontwerpen geweest.

Heideveld Mediation kan gebruik maken van de huisstijl gids (die wij bij iedere huisstijl meeleveren) waardoor altijd het juiste logo en kleurstellingen gebruikt worden.

Mobiel vriendelijk

Op de website kunnen bezoekers informatie vinden over de diensten die Heideveld Mediation bied. Daarbij is het natuurlijk noodzakelijk dat dit ook op mobiel goed werkt. Daarom is de website mobiel vriendelijk.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.