Project - Hart in Beeld Coaching

In een wereld vol keuzes en mogelijkheden zorgt je hart voor eenvoud. Je hoeft je niet af te vragen welke kant je op moet of hoe je iets moet oplossen, je hart weet het al. Het hoofd is gericht op instandhouding van onszelf als individu, op overleven. Het hart is gericht op gevoel en liefde. Verleg daarom de focus van je hoofd naar je hart, om jezelf vloeiend door het leven te bewegen. “Hoofd uit, hart aan”.

Klant

Hart in Beeld Coaching

Diensten

Logo / Huisstijl / Website ontwikkeling

Doel

Een complete huisstijl met website bedenken en ontwikkelen

Eenvoud en rust

De werkwijze van Hart in Beeld Coaching is enorm persoonlijk. Dat maakt het lastig om vooraf concreet iets op de website te zetten. We hebben daarom vooral veel verteld over het gezicht achter Hart in Beeld Coaching; “Henriëtte Schrijver”.

Ook hebben we op de website een korte uitleg van de diensten geplaatst zodat het voor klanten van Hart in Beeld Coaching wel duidelijk is waar ze bij kunnen helpen.

De eenvoud en rust zijn de belangrijkste punten die we hebben meegenomen.

Mobiel vriendelijk design

We webwinkel is volledig responsive. Wat betekent dat de webwinkel zich aanpast op ieder scherm. Aan het mobiele design is extra aandacht besteed omdat tegenwoordig veel bezoekers aankopen via hun mobiel doen.

Huisstijl van A tot Z

Voor Hart in Beeld Coaching hebben we de volledige huisstijl bedacht. Zo hebben we samen met Henriëtte het logo uitgedacht en hebben we dit vorm gegeven zodat het aansluit bij de doelgroep.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.