Project - Fitronics

Gerdien Pol is eigenaar van Fitronics BV sinds 1 juli 2018. Fitronics  heeft als enige het importeurschap in Nederland en Vlaams België van de BICOM bioresonantie apparatuur.  Het moederbedrijf is Regumed in Duitsland. Zij ontwikkelen en produceren de BICOM  bioresonantieapparaten en de daarbij behorende accessoires. Naast de verkoop van de Bicom en de accessoires verzorgt Fitronics opleiding, training en nascholing voor therapeuten. 

Klant

Fitronics B.V.

Diensten

Webwinkel / Agenda systeem

Doel

Bedenken en ontwikkelen van een webwinkel met een agenda systeem waarin bezoekers makkelijk zelf afspraken kunnen boeken en producten kunnen bestellen.

Agenda systeem

Fitronics ondersteunt haar klanten met diverse opleidingen en cursussen. Om al deze mogelijkheden goed weer te geven hebben we een agenda systeem ontwikkeld waarbij klanten gelijk een cursus of opleiding in kunnen plannen.

Wanneer er kosten aan verbonden zijn kunnen klanten deze gelijk afrekenen. En door een koppeling met het webwinkel systeem kunnen bezoekers altijd hun geboekte cursussen en opleidingen terug vinden.

Mobiel vriendelijk design

Meer dan de helft van de bezoekers van Fitronics gebruikt de website en webwinkel op mobiel. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de bezoekers op een mobiel vriendelijke website en webwinkel kunnen bestellen. Dit vergroot de omzet dus enorm!

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.