Project - Dook van Gils

Als dochter van een fotograaf heb ik letterlijk levenslange ervaring in de fotografie, en schrijven heb ik altijd met veel plezier gedaan. Fotograferen en schrijven zijn prima te combineren in het werk dat ik doe. Ik kan me goed verplaatsen in de wensen van klanten en heb oog voor detail. Beide eigenschappen zijn onmisbaar om tot een goed resultaat in zowel fotografie als in tekstschrijven te komen.
Verder ben ik:

Natuurliefhebber in het algemeen (en van het Overijsselse Vechtdal in het bijzonder), wandelaar, doorzetter, stressbestendig, enthousiast en vegetariër

Klant

Dook van Gils MFI

Diensten

Website ontwikkelen

Doel

Een website ontwikkelen waarop mensen meer over Dook te weten komen

Responsive design

Ook voor de website van Dook van Gils MFI hebben we een responsive design ontwikkeld. Het voordeel hiervan is dat de doelgroep van Dook ook op mobiel actief is en graag informatie wil inwinnen om daarna een afspraak met Dook te maken voor een fotoshoot of het plannen van een fotocursus.

Mail contact

U kunt ons 24/7 een email sturen. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Stuur ons 24/7 een WhatApp bericht. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Trakteer & Doneer