Project - Dook van Gils

Als dochter van een fotograaf heb ik letterlijk levenslange ervaring in de fotografie, en schrijven heb ik altijd met veel plezier gedaan. Fotograferen en schrijven zijn prima te combineren in het werk dat ik doe. Ik kan me goed verplaatsen in de wensen van klanten en heb oog voor detail. Beide eigenschappen zijn onmisbaar om tot een goed resultaat in zowel fotografie als in tekstschrijven te komen.
Verder ben ik:

Natuurliefhebber in het algemeen (en van het Overijsselse Vechtdal in het bijzonder), wandelaar, doorzetter, stressbestendig, enthousiast en vegetariër

Klant

Dook van Gils MFI

Diensten

Website ontwikkelen

Doel

Een website ontwikkelen waarop mensen meer over Dook te weten komen

Responsive design

Ook voor de website van Dook van Gils MFI hebben we een responsive design ontwikkeld. Mede omdat de doelgroep van Dook ook op mobiel erg actief is. Zo kan goede informatie ingewonnen worden, kunnen bezoekers een afspraak met Dook maken voor een fotoshoot. Of kunnen ze een afspraak voor het volgen van een fotografie cursus plannen.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.