Project - Doe Mee Met Het OV

Wilt u graag met het openbaar vervoer reizen, maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Bent u onzeker omdat u lang niet meer met de bus of trein heeft gereisd? Of heeft u een speciale vraag? Maak dan kennis met de OV-ambassadeurs en bezoek vrijblijvend een inloopspreekuur of een informatiebijeenkomst. Wilt u in de praktijk ervaren hoe het één en ander tegenwoordig in z’n werk gaat? Ga dan mee op een proefreis in een kleine groep met leeftijdsgenoten.

Klant

Doe mee met het OV

Diensten

Webdesign / Agenda module

Doel

Ontwikkelen van een website met agenda module geschikt voor oudere doelgroep

De agenda module

Voor Doe Mee Met Het OV hebben we een online agenda ontwikkeld waar alle belangrijke punten in vermeld staan. Bedoeld voor iedereen die deel wil nemen aan het OV.

De agenda module is getest onder de doelgroep (ouderen) zodat deze goed werkbaar is.

Mobiele vriendelijkheid

Ook de oudere doelgroep maakt gebruik van een mobiel en tablet. Daarom is de website mobiel vriendelijk zodat alles goed en duidelijk wordt weergegeven.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.