Project - Centrum Eigen Kracht

Voetreflexmassage is aandacht voor jou welzijn,
via je voeten je hele lichaam ontspannen,
je eigen kracht voelen.

Voetreflexmassage werken aan je gezondheid,
stimuleert het zelf-genezend vermogen,
en helpt je in balans te brengen.

een cadeau voor jezelf

Klant

Centrum Eigen Kracht

Diensten

Logo / Huisstijl / Website

Doel

Bedenken en ontwikkelen van een logo, huisstijl en responsive website

Logo & huisstijl

Voor Centrum Eigen Kracht hebben we een logo, huisstijl en visitekaartje bedacht en ontworpen. Het verbeteren van je “eigen kracht” is waar het om draait bij Centrum Eigen Kracht. Het logo visualiseert de persoonlijke aandacht waarbij de klant het middelpunt is.

Centrum Eigen Kracht kan gebruik maken van de huisstijl gids (die wij bij iedere huisstijl meeleveren) waardoor altijd het juiste logo en kleurstellingen gebruikt worden.

Mobiel vriendelijk

Centrum Eigen Kracht gaat graag met de tijd mee en daarom kan een responsive design niet ontbreken. Nu kan iedereen de diensten van Centrum Eigen Kracht overal vinden en snel contact opnemen.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.