Project - Buitenplaats Berg & Bos

Buitenplaats Berg en Bos is prachtig gelegen aan de rand van het natuurgebied ‘De Lemelerberg’. Op de glooiende heidevelden komt u zo nu en dan nog een schaapskudde tegen. De rivier ‘De Vecht’, die door het gebied van de Sallandse heuvelrug stroomt, biedt heerlijke plekjes om te genieten aan de waterkant.

Het gezellige stadje Ommen dat op korte afstand van het park ligt, biedt alle (toeristische) voorzieningen die u zich kunt wensen. Een leuk dagje uit is geen probleem. Prima bereikbaar zijn bijvoorbeeld attractieparken als Slagharen of Hellendoorn, de beroemde tuinen van Mien Ruys en de kunstijsbaan in Deventer. Of maak eens een rondvaart op de Vecht of de Regge!

Klant

Buitenplaats Berg & Bos

Diensten

Logo / Huisstijl / Website & boeking module

Doel

Ontwikkelen van een website met online boeking module

Boeking mogelijkheid

Één van de wensen van Buitenplaats Berg & Bos was dat bezoekers online een huisje zouden kunnen reserveren. Op basis van een Excel prijstabel hebben we de boeking module ontwikkeld zodat alle prijsstellingen overeen kwamen zoals ze gewend waren.

Uiteraard ervaart de bezoeker een prettige boekingsmodule en ontvangt hij diverse mails met o.a. de bevestiging van de boeking.

Het plaatje compleet

Buitenplaats Berg & Bos had een huisstijl die niet paste bij de huidige tijd. We hebben daarom op eigen initiatief een voorstel gedaan. Toen ze dit eenmaal zagen waren ze verkocht en hebben we de huisstijl gelijktijdig met de site kunnen ontwikkelen.

Hierdoor is het plaatje compleet en kunnen ze nog jaren vooruit.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.