Project - Buitenplaats Berg & Bos

Buitenplaats Berg en Bos is prachtig gelegen aan de rand van het natuurgebied ‘De Lemelerberg’. Op de glooiende heidevelden komt u zo nu en dan nog een schaapskudde tegen. De rivier ‘De Vecht’, die door het gebied van de Sallandse heuvelrug stroomt, biedt heerlijke plekjes om te genieten aan de waterkant.

Het gezellige stadje Ommen dat op korte afstand van het park ligt, biedt alle (toeristische) voorzieningen die u zich kunt wensen. Een leuk dagje uit is geen probleem. Prima bereikbaar zijn bijvoorbeeld attractieparken als Slagharen of Hellendoorn, de beroemde tuinen van Mien Ruys en de kunstijsbaan in Deventer. Of maak eens een rondvaart op de Vecht of de Regge!

Klant

Buitenplaats Berg & Bos

Diensten

Logo / Huisstijl / Website & boeking module

Doel

Ontwikkelen van een website met online boeking module

Boeking mogelijkheid

Een van de wensen van Buitenplaats Berg & Bos was dat bezoekers online een huisje gereserveerd kunnen reserveren. Op basis van een Excel prijstabel hebben we de boeking module ontwikkeld zodat alle prijsstellingen overeen kwamen zoals ze gewend waren.

Uiteraard ervaart de bezoeker een prettige boeking module en krijgt diverse mails met o.a. de bevestiging van de boeking.

Het plaatje compleet

Buitenplaats Berg & Bos had een huisstijl die niet paste bij de huidige tijd. We hebben daarom op eigen initiatief een voorstel gedaan. Toen ze dit eenmaal zagen waren ze verkocht en hebben we de huisstijl gelijktijdig met de site kunnen ontwikkelen.

Hierdoor is het plaatje compleet en kunnen ze nog jaren vooruit.

Mail contact

U kunt ons 24/7 een email sturen. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Stuur ons 24/7 een WhatApp bericht. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Trakteer & Doneer