Vakantie melding: t/m 10 september zijn we gesloten vanwege vakantie. Lees hier meer

Project - BHV Cursus

BHV Cursus organiseert diverse cursussen om uw organisatie veilig te houden. In veel gevallen is een BHV cursus of andere cursus verplicht. Wij helpen u daarom bij het regelen van de juiste papieren zodat u en uw medewerkers veilig te werk kunnen gaan. Met onze cursussen straalt uw bedrijf professionaliteit uit en dit geeft vertrouwen bij uw klanten en relaties.

Klant

BHV Cursus

Diensten

Logo / Huisstijl / Website ontwikkeling

Doel

Ontwikkelen van een huisstijl en website die hoog scoort in de zoekmachine

Cursus zoeken op basis van plaats

Om een hoger gebruikersgemak te realiseren voor de bezoeker hebben we alle cursussen op basis van plaatsen weten in te laden in een Google Maps kaart.

Het grote voordeel is dat bezoekers snel een cursus bij hun in de buurt kunnen vinden.

Complete huisstijl

Om het plaatje compleet te maken hebben we ook de gehele huisstijl voor BHV Cursus aangepakt. Hierdoor hebben we de website kunnen afstemmen op de huisstijl om op die manier de bezoeker een veilig gevoel te geven omdat alles uniform is.

Mail contact

Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je ons het beste mailen. We streven erna je tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. We streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Ben je een echte apper? Dan hebben we voor jou ook WhatsApp. We streven erna je tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.