Project - Barista Cafe

Wat in 2009 begon als een droom om de beste koffie te serveren in Alphen aan den Rijn, is nu uitgegroeid tot een Coffee Concept met meer dan 20 vestigingen. Het doel was om een gezellige ontmoetingsplek te creëren waar iedereen kon genieten van prachtige en ambachtelijke producten. Jaren later blikken we terug en zien we dat onze gasten ons waarderen voor de aandacht die wij ieder product geven en de aandacht die we aan de gast zelf besteden. Barista Cafe is daarmee een begrip geworden.

Wij zijn niet alleen trots op de kwaliteit die wij leveren, maar ook op onze enthousiaste medewerkers die ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt in Barista Cafe. Scroll naar beneden om onze vestigingen te bekijken en onze getalenteerde barista’s beter te leren kennen.

Klant

Barista Cafe

Diensten

Website / Reservering systeem

Doel

Ontwikkelen van een reservering systeem dat naadloos is geïntegreerd in de website

Reservering systeem

De vraag van Barista Cafe Nederland was om een reservering systeem te ontwikkelen dat naadloos in de website paste en waarbij iedere franchise vestiging zijn/haar eigen agenda kon beheren. Ook kan Barista Cafe Nederland altijd een franchise nemer ondersteunen wanneer er iets niet lukt met het reserveren.

Altijd een Barista in de buurt

Doordat we de website van Barista Cafe responsive (aanpasbaar voor tablet en mobiel) hebben gemaakt is Barista altijd in de buurt. En met meer dan 20 fysieke vestigingen kun je altijd ergens in de buurt genieten van een Barista Cafe.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.