Project - Barista Cafe

Wat in 2009 begon als een droom om de beste koffie te serveren in Alphen aan den Rijn, is nu uitgegroeid tot een Coffee Concept met meer dan 20 vestigingen. Het doel was om een gezellige ontmoetingsplek te creëren waar iedereen kon genieten van prachtige en ambachtelijke producten. Jaren later blikken we terug en zien we dat onze gasten ons waarderen voor de aandacht die wij ieder product geven en de aandacht die we aan de gast zelf besteden. Barista Cafe is daarmee een begrip geworden.

Wij zijn niet alleen trots op de kwaliteit die wij leveren, maar ook op onze enthousiaste medewerkers die ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt in Barista Cafe. Scroll naar beneden om onze vestigingen te bekijken en onze getalenteerde barista’s beter te leren kennen.

Klant

Barista Cafe

Diensten

Website / Reservering systeem

Doel

Ontwikkelen van een reservering systeem dat naadloos is geïntegreerd in de website

Reservering systeem

De vraag van Barista Café Nederland was om een reservering systeem te ontwikkelen dat naadloos in de website paste en waarbij iedere franchise vestiging zijn/haar eigen agenda kon beheren. Ook kan Barista Café Nederland altijd een franchise nemer ondersteunen wanneer er iets niet lukt met het reserveren.

Altijd een Barista in de buurt

Doordat we de website van Barista Café responsive (aanpasbaar voor tablet en mobiel) hebben gemaakt is Barista altijd in de buurt. En met meet dan 20 fysieke vestigingen kun je altijd ergens in de buurt genieten van een Barista Café.

Mail contact

U kunt ons 24/7 een email sturen. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Stuur ons 24/7 een WhatApp bericht. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Trakteer & Doneer