Project - 123fotobehang

123fotobehang bestaat uit een enthousiast team jonge mensen wat graag bijdraagt aan een sfeervolle omgeving. Dit doen wij door u te helpen met het kiezen van een passende foto, ontwikkelen van een eigen fotobehang of een compleet design naar uw wensen. Of uitleggen hoe eenvoudig fotobehang te monteren door u of door onze behangers die graag uw interieur pimpen.

Klant

123fotobehang

Diensten

Webdesign / Reken module / Webwinkel

Doel

Ontwikkelen van een webwinkel waarbij bezoekers makkelijk hun fotobehang kunnen besellen

De rekenmodule

123fotobehang had als doel dat klanten (voornamelijk consumenten) makkelijk en snel konden bestellen. Voor de consumenten markt wordt er veel vergeleken op internet. Daarom was het noodzakelijk dat bezoekers snel de prijs van hun fotobehang konden zien.

Dit hebben we gerealiseerd doormiddel van de rekenmodule. In de rekenmodule vult een bezoeker de lengte en hoogte van de muur in. De prijs wordt gelijk berekend en de bezoeker kan deze gelijk bestellen.

Mobiele vriendelijkheid

Uit de data van 123fotobehang is gebleken dat meer dan 50% van de bezoekers de mobiele telefoon gebruikt. We hebben daarom extra aandacht besteed aan de mobiele vriendelijkheid van de website.

Ook het bestellen op de mobiel is daardoor makkelijk gemaakt.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.