Project - 123fotobehang

123fotobehang bestaat uit een enthousiast team jonge mensen wat graag bijdraagt aan een sfeervolle omgeving. Dit doen wij door u te helpen met het kiezen van een passende foto, ontwikkelen van een eigen fotobehang of een compleet design naar uw wensen. Of uitleggen hoe eenvoudig fotobehang te monteren door u of door onze behangers die graag uw interieur pimpen.

Klant

123fotobehang

Diensten

Webdesign / Reken module / Webwinkel

Doel

Ontwikkelen van een webwinkel waarbij bezoekers makkelijk hun fotobehang kunnen besellen

De rekenmodule

123fotobehang had als doel dat klanten (voornamelijk consumenten) makkelijk en snel konden bestellen. Voor de consumenten markt wordt er veel vergeleken op internet. Daarom was het noodzakelijk dat bezoekers snel de prijs van hun fotobehang konden zien.

Dit hebben we gerealiseerd doormiddel van de rekenmodule. In de rekenmodule vult een bezoeker de lengte en hoogte van de muur in. De prijs wordt gelijk berekend en de bezoeker kan deze gelijk bestellen.

Mobiele vriendelijkheid

Uit de data van 123fotobehang is gebleken dat meer dan 50% van de bezoekers de mobiele telefoon gebruikt. We hebben daarom extra aandacht besteed aan de mobiele vriendelijkheid van de website.

Ook het bestellen op de mobiel is daardoor makkelijk gemaakt.

Mail contact

U kunt ons 24/7 een email sturen. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Stuur ons 24/7 een WhatApp bericht. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Trakteer & Doneer