Piggy

Wij zijn partner geworden van Piggy zodat wij een gebruiksvriendelijk loyaliteitsprogramma aan kunnen bieden aan onze klanten.

Piggy biedt verschillende systemen aan, namelijk: spaar-, e-mail marketing-, management- en cadeaukaarten -systemen. Piggy is voor iedereen, bij elke situatie hebben ze een passende oplossing.

piggypartner-logo-orange

Spaarsysteem

Het spaarsysteem van Piggy is bedoeld om klanten te belonen voor hun bezoek aan jou. Bij elke besteding krijgen ze punten, per euro een punt. De bedoeling is om zoveel mogelijk punten te sparen. Bij een bepaald aantal punten kan de klant een beloning ophalen. Dit maakt het winkelen natuurlijk nog leuker. Ook kan het zijn dat klanten op deze manier meer gaan kopen voor een paar extra punten en dat de klant terugkomt voor punten. Het sparen kan met de app of instore. De punten die je hebt gespaard kun je online inleveren en in de winkel.

E-mail marketing

Via Piggy kun je binnen 5 minuten een E-mail maken. Zij hebben daarvoor handige templates, er is zelfs keuze uit meer dan 100+ templates. Met die templates maak je professionele e-mailcampagnes en landingspagina’s. In deze Editor kun je je eigen huisstijl toepassen. Het enige wat je daarna nog moet doen is de e-mail invullen met informatie, de ontvangers selecteren en je bent klaar. Je hebt dus zonder al te veel gedoe een professionele en goede E-mailcampagne.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onder het genot van een kop koffie, thee of wat anders nemen we graag de mogelijkheden met je door.

Management

Met het systeem van management heb je alle instellingen in een ruimte. Je kunt je eigen structuur kiezen die bij jou en jouw organisatie past en je kunt de instellingen beheren op elk niveau. Je hoeft dus niet een expert te zijn om hier mee te kunnen werken, het is voor iedereen weggelegd. Ook is er geen training voor nodig. Aan dit managementsysteem kun je ook je kassa-, en betaalsystemen koppelen en deze kun je op je tablet of mobiel aansluiten.

Cadeaukaart

Met dit systeem kun je je eigen cadeaukaarten verkopen op je webshop, dit kan door een widget in jouw eigen huisstijl. Als de klanten hierop klikken en invullen krijgen ze een unieke code in hun inbox met een mooi ontworpen e-mail. De cadeaukaart is geheel in eigen stijl en je kunt er zelfs voor kiezen of dit zonder of met hulp van hun designteam wil laten maken. Ook kun je precies zien hoeveel klantenkaarten je verkoopt en via welke kanalen. Je kunt zien welke bedragen de klanten verzilveren, hoeveel ze op- en afwaarderen en je krijgt een inzicht in de totale omzet. De cadeaukaarten zijn uit te geven instore of op je site.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.