Mollie

Mollie bied de mogelijkheid om online en offline betalingen onder een dak onder te brengen.

Het gemak dat je daar als ondernemer bij hebt en de goede service die Mollie heeft is voor ons een reden om partner van Mollie te zijn.

Betaalmethoden

Mollie ondersteunt alle (ook internationale) bekende online betaalmethodes, denk hierbij aan: iDEAL, creditcard, Klarna, SEPA incasso en nog meer. Ze hebben dus niet alleen betaalmethodes die bekend zijn in Nederland, dit is handig als je ook in het buitenland wilt verkopen. Met Mollie kun je internationaal groeien en je focussen op een specifieke markt.

Koppeling aan jouw webwinkel

Mollie bied ook verschillende plug-ins aan. Met die plug-ins bindt je alle bekende betaalmethodes. Dit kan gewoon zonder technische kennis! Ook kun je je eigen betaalomgeving bouwen met API. Mollie kan door ons worden gekoppeld aan jouw webwinkel, zo heb je alle betaalmethodes onder een dak.  

Maak direct een account aan

Wil je graag zo snel mogelijk een account aanmaken? Dat kan via onderstaande link!

Simpele checkout

Als jouw klant wat wil betalen krijgt hij of zij altijd een standaard checkout. Met Mollie kun je ook een persoonlijke checkout maken. Dit wekt vertrouwen op en je conversie verhoogt. Deze checkout kun je gebruiken zonder dat jij zelf een code of regel moet schrijven, ook hier hoef je dus ook geen technische kennis voor te hebben! Met een gepersonaliseerde checkout laat je klanten ook zien waar je voor staat en wie je bent. 

Goed om te weten

Wil jij nog meer informatie over Mollie of wil je graag een account aanmaken? Klik dan op de onderstaande link. Zo kun je je inschrijven en sta je ook gelijk bij ons in het partnersysteem.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.