Project - Sis & Bro Bakery

Voor ons Vera en Maarten is het elke dag weer een plezier om onze mooie producten te bakken en verkopen. “We werken leuk samen met Eddy Schwieters de Spelt boer en Johan Drenth de vechtdalkok en Zandman de kaasboer dit is erg leuk de reacties van klanten zijn heel leuk en geven ons veel energie.”

Het is hard werken, maar we doen het graag en hebben er samen heel veel plezier in. Dat maakt iedere dag weer tot een feestje. “Onze speltbroden en vloerbroden vinden gretig aftrek en gaan warm over de toonbank, desembroden zijn sinds wij geopend zijn een hot item! 

Klant

Sis & Bro Bakery

Diensten

Website / Webwinkel

Doel

Een website ontwikkelen met een bestelmogelijkheid voor het bestellen van belegde broodjes.

Online bestellen

Sis & Bro Bakery wilde een online bestelformulier hebben waarbij hun vaste klanten makkelijk een belegd broodje kunnen bestellen.

Dit formulier hebben we omgezet in een online bestelmogelijkheid waarbij de bezoeker ook gelijk kan afrekenen. Wel zo makkelijk, voor de klant als ook voor Sis & Bro.

Geschikt voor alle schermen

Omdat er een brede doelgroep gebruik maakt van de website van Sis & Bro Bakery hebben we de website geoptimaliseerd voor de mobiele weergave. Maar ook op de tablet werkt de website goed.

Waar vroeger een bakker altijd een lokaal iets was, loopt Sis & Bro Bakery voorop door een grote groep te bedienen, ook buiten Ommen.

Mail contact

U kunt ons 24/7 een email sturen. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Stuur ons 24/7 een WhatApp bericht. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Trakteer & Doneer