Project - Janny’s Cosmetics

De schoonheids- en afslankstudio van eigenaresse Janny Sturris is al sinds eind jaren ’90 een begrip in Ommen en omgeving. Niet in de laatste plaats omdat er gewerkt wordt met hoogwaardige producten. Sinds November 2019 wordt er gewerkt met andere natuurlijke merken/ producten. Om deze reden zijn wij veranderd van naam naar Janny’s Cosmetics.

Daarnaast is vanaf 2015 ‘Haar Boutique’ van Dianne Timmerhuis ook gevestigd bij Janny Sturris. Dianne heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het kappersvak. Ze heeft in maart 2015 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. Dianne is op de dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig bij Janny. Gezamenlijk bieden ze een alles-in-een-concept aan voor totale lichaamsverzorging.

Klant

Janny’s Cosmetics

Diensten

Naam / Logo/ Huisstijl / Website

Doel

De naamswijziging goed overdragen met een bijpassende frisse en natuurlijke huisstijl en een nieuwe website.

Totaalconcept

De oude naam van Janny’s Cosmetics (die inmiddels niet meer gebruikt mag worden) paste niet meer bij het bedrijf. Daarom hebben we meegedacht in de bedrijfsnaam en hebben aansluitend daarop een compleet nieuwe logo en huisstijl bedacht.

Het totaalplaatje had als uitgangspunt natuurlijk. En met die gedachte hebben we de alles voor Janny’s Cosmetics aangepakt.

Vriendelijk voor mobiel

De gehele website is geschikt voor mobiele apparaten. Hierdoor kunnen de bezoeker van Janny’s Cosmetics makkelijk de informatie over de diverse behandelingen vinden en snel contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.