Project - De Regge-Vallei

Op de grens van Salland, Twente en het Vechtdal ligt onze boerderij De Regge-Vallei. Een prima plek als uitvalsbasis voor fietsers, wandelaars en rustzoekers. Ook een plek waar een familieweekend kan worden gevierd. Wij bieden u namelijk een mooie ruime boerderijcamping aan, speelfaciliteiten voor kinderen, een prachtig authentieke boerderij en diverse boerderij appartementen met bedstee. Een bijzondere plek dus, die naast vakantie ook als Rustpunt of Startpunt kan worden gebruikt voor een mooie wandeling of fietsroute.

Klant

De Regge-Vallei

Diensten

Website ontwikkeling

Doel

Ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website met reservering mogelijkheid

Integratie met reservering module

De Regge-Vallei had een bestaande reservering module die opnieuw geïntegreerd moest worden in de nieuwe website.

We hebben hierbij met de ontwikkelaar van de reservering module intensief contact gehad voor een soepele integratie. Door de integratie hoeft De Regge-Vallei niet van hun bestaande werkwijze af te stappen en kunnen bezoekers alsnog makkelijk online reserveren.

Mobiele vriendelijkheid

Ook de oudere doelgroep maakt gebruik van een mobiel en tablet. Daarom is de website mobiel vriendelijk zodat alles goed en duidelijk wordt weergegeven.

Hierbij is ook het online reserveren nog steeds mogelijk.

Mail contact

U kunt ons 24/7 een email sturen. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Stuur ons 24/7 een WhatApp bericht. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Trakteer & Doneer