Project - Bouwbureau Jansman

Bouwbureau Jansman is een full-service bouwkundig ontwerp- en adviesbureau met ruim 20 jaar ervaring in de bouwwereld.

Nieuwbouw en verbouw van groot tot klein. Vanuit het eerste idee een bouwplan uitwerken tot schetsplan en uiteindelijk tot definitief ontwerp. Hierbij worden tekeningen op diverse niveaus vervaardigd, met daarnaast in eigen beheer alle toetsen en berekeningen die noodzakelijk zijn voor de omgevingsaanvraag.

Klant

Bouwbureau Jansman

Diensten

Website ontwikkeling

Doel

Het ontwikkelen van een one-page website waar informatie en projecten op getoond kunnen worden.

Projecten weergeven

Bouwbureau Jansman bedient zowel particulieren als bedrijven. Doordat zowel de particuliere als de zakelijke markt bedient wordt, hebben ze een breed scala aan prachtige projecten. Deze projecten wilden ze op een mooie manier weergeven. De uitdaging zat vooral in het feit dat de website een one-page website moest worden.

We hebben een filter gemaakt waar mensen eerst op kunnen filteren en daarna een project kunnen selecteren. Op iedere projectpagina zijn de tekeningen van het project te zien.

Mobiel gebruik

De doelgroep van Bouwbureau Jansman oriënteert vooraf online. Daarom hebben we ook veel aandacht besteed aan de mobiele vriendelijkheid. Ook de projecten zijn op de mobiel goed te bekijken. Daarbij is het mogelijk om door de projectfoto’s te swipen.

Leuk detail is dat het menu onderaan de pagina staat. Weer eens wat anders dan wat we normaal vaak zien. 

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.