Project - Bouwbureau Jansman

Bouwbureau Jansman is een full-service bouwkundig ontwerp- en adviesbureau met ruim 20 jaar ervaring in de bouwwereld.

Nieuwbouw en verbouw van groot tot klein. Vanuit het eerste idee een bouwplan uitwerken tot schetsplan en uiteindelijk tot definitief ontwerp. Hierbij worden tekeningen op diverse niveaus vervaardigd, met daarnaast in eigen beheer alle toetsen en berekeningen die noodzakelijk zijn voor de omgevingsaanvraag.

Klant

Bouwbureau Jansman

Diensten

Website ontwikkeling

Doel

Het ontwikkelen van een one-page website waar informatie en projecten op getoond kunnen worden.

Projecten weergeven

Bouwbureau Jansman bedient zowel particulieren en bedrijven. Daardoor zijn er diverse projecten. Deze projecten wilden ze op een mooie manier weergeven. De uitdaging zat vooral in het feit dat de website een one-page website moest worden.

We hebben een filter gemaakt waar mensen eerst op kunnen filteren en daarna een project kunnen selecteren. Op iedere projectpagina zijn de tekeningen van het project te zien.

Mobiel gebruik

De doelgroep van Bouwbureau Jansman oriënteert vooraf online. Daarom hebben we ook veel aandacht besteed aan de mobiele vriendelijkheid. Ook de projecten zijn op de mobiel goed te bekijken. Daarbij is het mogelijk om door de projectfoto’s te swipen.

Leuk detail is dat het menu onderaan de pagina staat. Weer eens wat anders dan wat we normaal vaak zien. 

Mail contact

U kunt ons 24/7 een email sturen. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur terug te mailen.

Algemeen: hallo@rollemamedia.nl
Support: support@rollemamedia.nl

Telefonisch contact

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00. Wij streven naar 100% telefonische bereikbaarheid.

WhatsApp ons

Stuur ons 24/7 een WhatApp bericht. We streven erna u tijdens onze openingstijden binnen 1 uur een berichtje terug te sturen.

Trakteer & Doneer