Project - Be My Guest

Be My Guest streeft ernaar om goed horeca personeel te leveren op evenementen en op vaste locaties door het hele land. Sinds 2014 zijn zij uitgegroeid tot één van de beste horeca uitzendbureaus van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Bij hen staat betrokkenheid, professionaliteit en gastvrijheid aan de basis van een succesvolle samenwerking, zowel met hun eigen medewerkers als bij de opdrachtgevers.

Klant

Be My Guest

Diensten

Website ontwikkeling

Doel

Nieuw personeel werven en nieuwe klanten informeren over de mogelijkheden.

Gericht op sollicitaties

Wij hebben bij het ontwikkelen van de website Be My Guest rekening gehouden met de doelgroep, namelijk jonge enthousiaste mensen die opzoek zijn naar een bijbaantje in de horeca. 

De website is bedoeld om te solliciteren. Via deze weg kan de doelgroep makkelijk en snel een sollicitatie doen bij Be My Guest. 

Mobiel vriendelijk design

Omdat de doelgroep jonge mensen zijn hebben wij ook voor een mooi mobiel design gezorgd. Jonge mensen zitten vaak op hun mobiel en met dit design kunnen ze ook via hun mobiel solliciteren.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.