Kiyoh en klanten vertellen

Wij zijn partner geworden van Piggy zodat wij een gebruiksvriendelijk loyaliteitsprogramma aan kunnen bieden aan onze klanten.

Piggy biedt verschillende systemen aan, namelijk: spaar-, e-mail marketing-, management- en cadeaukaarten -systemen. Piggy is voor iedereen, bij elke situatie hebben ze een passende oplossing.

Kiyoh

Kiyoh is een reviewsysteem voor webshops. Hiermee laat je iedereen zien hoe enthousiast jouw klanten over jouw webshop zijn. Dit geeft nieuwe klanten een vertrouwd gevoel en dit kan ze aanzetten tot een aankoop. Ook geven deze reviews jou de kans om jouw producten eventueel te verbeteren. Klanten kunnen namelijk ook feedback geven via Kiyoh. Kiyoh is alleen voor webshops. 

Klanten vertellen

Klanten vertellen is ook een reviewsysteem. Deze is alleen voor websites. Ook als je een website hebt is het belangrijk om vertrouwen op te wekken bij nieuwe klanten. Doormiddel van reviews kun je ook bijvoorbeeld je diensten verbeteren. Klanten vertellen hechten ook veel waarde aan persoonlijk contact en goede begeleiding.

Wil je staren met reviews verzamelen?

Wil jij ook graag reviews op je website of webshop? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.

Wij ontwikkelen websites die perfect bij je wensen en bedrijf aansluiten. Alleen op deze manier behalen we optimaal resultaat.

Het resultaat telt. Wij ontwikkelen webwinkels die geld opleveren. Want daar is een webwinkel tenslotte voor.

Doelgerichte marketing die je bedrijf vooruit helpt. Bij ons is marketing een investering, geen kostenpost.

De mooiste uitingen leveren het beste resultaat op. Dit komt omdat mensen nu eenmaal visueel zijn ingesteld. Wij zorgen voor het beste visuele resultaat.

Blijf up-to-date met transparant webonderhoud. Je weet precies waar je vooraf aan toe bent zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Betrouwbaar, snel en veilig. Onze hosting is de beste basis voor jouw online project. Of dat nu een kleine site is of een webwinkel met duizenden producten.